Skip to content

Instruccions sobre meditació de
Sa Eminència Garchen Rinpoché

El llibre d’Instruccions de Meditació ofereix una visió poc comuna de la transmissió de cor a cor de les instruccions orals sobre meditació de Sa Eminencia Garchen Rinpoché al Centre Drikung Dharma Surya  l’Agost de 2015.

L’actual vuitè Garchen Rinpoché  és un lama tibetà, un expert iogui, un mestre hàbil i l’estimat Gurú de molts de nosaltres. És l’encarnació d’un iogui del segle XII anomenat Gar Chodingpa, un dels deixebles de cor del famós Jigten Sumgon, Kyobpa Rinpoché, fundador del llinatge Drikung Kagyu, que es remunta al gran traductor Marpa Lotsawa i  al més gran iogui del Tíbet, Milarepa.

El llibre conté una exposició de les pràctiques de les meditacions de Shamatha i Etapa de Generació, que tenen la naturalesa de la bodichita relativa, i les pràctiques de les meditacions de Vipassana i Etapa de Finalització o Dissolució que tenen la naturalesa de la bodhichita absoluta, la naturalesa última de la ment. Les pràctiques de Shamatha i Vipassana són les  bases per al Mahamudra Dzogchen i el Madhyamaka.

Des del Centre Garchen Ratna Dwadza Nä volem agrair al Centre Drikung Dharma Surya  per compartir aquestes precioses Instruccions de Meditació.

Descarrega el text aquí

Fins al moment aquestes instruccions només estan disponible en anglès. Esperem en un futur poder tenir-les en espanyol.